Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Loukoumades
2011. szeptember 8.
Hozzávalók:
15g élesztő,
235 ml meleg víz,
120 ml meleg tej,
50g cukor,
1 csipet só,
75g vaj,
3 tojás,
5g őrölt fahéj,
500g liszt,
olaj a sütéshez;
Hozzávalók a sziruphoz:
120 ml méz,
120 ml víz
LoukoumadesAz élesztőt a langyos vízben felfuttatjuk. Egy tálban elkeverjük a tejet a cukrot, a sót, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Beledolgozzuk a vajat, a tojást és a lisztet. Letakarva meleg helyre tesszük, és 30 perc alatt duplájára kelesztjük. Közben felfőzzük a mézet és a vizet. Felforrósítjuk az olajat, amelybe a tésztából dió nagyságú halmokat szaggatunk kanál segítségével. Aranybarnára sütjük, törlőpapírra szedve, lecsöpögtetjük róla a felesleges zsiradékot. Tálba téve megöntözzük a sziruppal és meghintjük fahéjjal.
Forrás: All Recepies
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!