Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentpáliak klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentpáliak klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
10 dkg mazsola
37 dkg liszt
3 evőkanál cukor
1 csipet só
1 csomag szárított élesztő
3,5 dl tej
1 evőkanál fahéj
1 tojás
17 dkg
2 db kicsi vagy 1 db nagy (lehetőleg savanyú) alma
Elkészítés:
Beáztatjuk a mazsolát langyos vízbe, az almát pedig kis kockákra vágjuk.
A lisztből, a cukorból és a langyos tejből sóval, élesztővel, fahéjjal könnyen keverhető tésztát készítünk. Ha ez kész, belekeverjük a tojást és az olvasztott margarint, majd az almát és a lecsöpögtetett mazsolát. Ezután egy órát kelni hagyjuk.
Közepesen meleg olajba kanállal fánkokat szaggatunk a tésztából. A fánkokat úgy a legkönnyebb belekanalazni a lábasba, hogy előtte belemártjuk a forró olajba a kanalat, majd nem túl nagy gombócokat szaggatunk, hogy a közepe is szépen megsüljön. Aranybarnára sütjük, papírszalvétára kiszedjük, majd tálaláskor megszórjuk fahéjas porcukorral. Jó étvágyat! :)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!